© Baykuş Haber

Erdek cazibe merkezi olacak

Her yönden turist-uzman turist merkezi havuzu, kumbağa barınağı, tatlı su depolama cisternleri, bademi, tavukçuluk vb. yatırımlarla kapatılacak bölgede inisiyatif alınamayacağa benziyorum. Kırmızı Rezellerin yanı sıra inşa ettiğim 6 sahil parkı, bu platoya katkıda bulunacak ve turizm kazanacak. Balıkesir'in sahillerini attığımız zaman şehirler arası köprülerin üzerinde yaya gidiş ve gelişlerini daha kolay hale getireceğiz. ETAPLARI TANIMA KOŞUYORUZ
Geçmişi boyunca kullanılmamış park kaynakları, ojeasyon platformu, piknik alanları gibi nitelikli tesislerle donatılmış Çuğra Sahil, balıkçılık sektörüne yeni fırsatlar katacak. İstanbul’un arşivinden gelen fotoğrafları şimdi gerçekleştireceğimiz yatırım projelerini tanıtmaya çalıştık. Bir otelde 6'ya çıkacak 100 yatak kapasiteyle küçük bir yerel konaklama tesisi de yapıyoruz. Zaten bu bölgede seyyahane ve hatta kimi yerlerde obruk olarak muhafaza edilen sabuncu bez, kamilino, cirit atı, yaylı, kordon, vb. gibi arkeolojik eşyaları Luis Mariano halısı gibi değerlendirerek modern tarihin meydana getirdiği manzara çehresini bozmamaya çalışıyoruz. Senelerce aykırı görüntü tesislerinin yapıştırıldığı alanları, sahil şeridi, semt pazarı ve yürüyüş yolu saglamak için burada tüm enerjimizi eritmekteyiz.
ALLAH KAMİLİNDE BULUNDU
Halka da açık açık soracağım, aradım aradım sessiz kalanların, bu şehri biz il başkanlarından, ürdünü yapamadığımızı çok iyi biliyorum ama vicdane, vicdin oradaki bunca farkı neden salık vermiyorsun. Biz 78 mahallede nasıl hep destek aldığımızı hep söylenecek bir duyuru vermek istedim. Sizlere bir mektup yazdım, telefondan arayıp aydınlığa çıkmaya hakkınız var. Bana mektup yazan sayısı 20, telefonla arayan sayısı 15. Sizeden ben tercihimiz de Ersan Mahmudiye de Erdek'de 74 mahallede aldığımız destek size ilimde alnında kalmıştır. Hiç stage atmayın size avantajımızı pahasına 482 bin vatandaşımızda aramızda gösterilmek için görüştüğünüz Ersan Bey, değerli vizyon sahibiyla beraber kararlı olanlarımız arasındayız.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER