© Baykuş Haber

Ergenede yaz spor okulları açıldı

TEKİRDAĞ'IN ERGENE İLÇESİNDE YAZ DÖNEMİ BOYUNCA DEVAM EDECEK GSB SPOR OKULLARI VE GSB ENGELSİZ SPOR OKULLARI AÇILDI. ÇUVAL YARIŞI, HALAT ÇEKME, BASKETBOL, VOLEYBOL VE HUNİLERE ÇEMBER GEÇİRME OYUNLARI OYNAYAN SPORCULAR, KEYİFLİ VAKİT GEÇİRDİ.

Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde, yaz dönemi boyunca sürecek olan GSB Spor Okulları ve GSB Engelsiz Spor Okulları açıldı. Ergene Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından yürütülen bu faaliyetlere Ergene İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü de paydaş olarak katıldı. Açılış töreni Yıldırım Beyazıt Han Ortaokulu Spor Salonu'nda gerçekleştirildi ve Ergene Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Şenol Doğramacı, sporcular, öğrenciler ve velilerin katılımıyla gerçekleşti.

Açılış etkinliğinde, sporcular çuval yarışı, halat çekme, basketbol, voleybol ve hunilere çember geçirme gibi eğlenceli oyunlar oynayarak keyifli bir zaman geçirdi.

Bu faaliyetlerin amacı, çocukları ve gençleri spora teşvik etmek, spor kulüplerine sporcu yetiştirmek ve toplumda spor kültürünün gelişmesine katkıda bulunmaktır. Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından Ulaş Futbol Sahası'nda futbol branşında, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ise Yıldırım Beyazıt Han Ortaokulu Spor Salonu'nda basketbol ve voleybol branşlarında ücretsiz olarak düzenlenecek olan bu faaliyetler yaz boyunca devam edecektir.

Ergene Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Şenol Doğramacı, GSB Spor Okulları ve GSB Engelsiz Spor Okulları'nın ücretsiz olduğunu ve tüm çocuk ve gençlerin bu fırsattan yararlanabileceğini vurgulayarak, çocukların arkadaşlarıyla birlikte bu imkanları kullanmalarını teşvik etti. Kurslara katılmak isteyenlerin başvurularını Ergene Kaymakamlığı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve ilgili tesislerde bulunan antrenörlere faaliyetler süresince yapabilecekleri de belirtildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER