© Baykuş Haber

Ergin Ataman, Panathinaikosla 2 yıllık sözleşme imzaladı

ERGİN ATAMAN, PANATHİNAİKOS'LA 2 YILLIK SÖZLEŞME İMZALADI

Panathinaikos, başantrenör Ergin Ataman ile 2 yıllık bir sözleşme imzaladı. Ataman, Avrupa'nın önde gelen takımlarından birinde görev yapmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, "Bu büyük kulüpte başarılı olmak için her şeyi yapacağız ve güçlü bir takım oluşturmayı hedefliyoruz" dedi.

Ergin Ataman, Panathinaikos'taki yeni görevi hakkında açıklamalarda bulundu. "Panathinaikos'un başantrenörü olarak buradayım ve bu duygu harika" diyen Ataman, "Daha önce rakip olarak OAKA'ya birkaç kez geldim, ancak şimdi hep birlikte büyük hedeflere hazırız" ifadelerini kullandı.

Ataman, Panathinaikos ile hedeflerinin büyük olduğunu da vurgulayarak, "Burada olmamın bir nedeni var. OAKA, çok sayıda unvanı ve hatırası olan bir yerdir. Panathinaikos, Avrupa'nın en büyük takımlarından biri ve şimdi başarılı yıllara dönme zamanı. Bu arenanın dolu olmasını ve Başkan Giannakopoulos ve tüm ekiple birlikte her şey için savaşmayı ve güçlü bir takım oluşturmayı istiyoruz" şeklinde konuştu.

Başantrenör Ataman, gelecek sezon için büyük beklentileri olduğunu da belirtti ve "Atina'yı seviyorum, bunu herkes biliyor. Ancak buraya sadece tatil yapmaya gelmedim. Kazanan bir teknik direktörüm ve son dört sezonda Avrupa basketbolunda büyük başarılar elde ettim. Şimdi OAKA'da Panathinaikos ile bu başarıları tekrarlamak için iyimserim" dedi.

Son olarak iç saha maçlarına dair görüşlerini paylaşan Ataman, "Eminim ki OAKA dolu olacaktır. Yalnız değilim, büyük ve güçlü bir kadroya sahibiz. Şu anda transfer dönemindeyiz ve başkanımız Dimitris Giannakopoulos'un büyük desteğiyle kazanan bir takım oluşturmak için çalışıyoruz. Dünyanın enerjisi bize harika duygular yaşatacak. Stadyumun tamamını seviyorum, harika bir atmosferi var. Ancak tek başımıza bir şey başaramayız, taraftarlarımızın da yanımızda olmasına ihtiyacımız var" şeklinde konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER