© Baykuş Haber

Erkek giyimine bayram geldi

MODA MARKASI KİĞILI, KURBAN BAYRAMI’NA ÖZEL İNDİRİMLERLE ERKEK GİYİMİNDE EN MODA PARÇALARI RAFLARINA TAŞIDIĞINI DUYURDU.

Kiğılı, Kurban Bayramı'na özel indirimlerle erkek giyimindeki en trendy parçaları müşterilerine sunmak için harekete geçtiğini açıkladı. Bayram öncesi giyim alışverişlerinin arttığı bu dönemde, birçok marka benzer şekilde kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. Kiğılı ise İlkbahar/Yaz 2023 Koleksiyonu ile casual şıklığı bayram günleri için sunuyor.

Yeni koleksiyon, yazın dinamik tarzına uygun olarak üretilmiş olup, esneklik, dayanıklılık ve hafiflik gibi önemli özellikleri vurguluyor. Pamuklu kumaşın yumuşaklığı sayesinde gün boyu konfor sunan bu koleksiyon aynı zamanda cilt dostu bir deneyim sunuyor.

Koleksiyonda, kombin yapmayı kolaylaştıran keten ve pamuklu gömlekler, özel baskı teknikleriyle tasarlanan t-shirtler, farklı kumaş detaylarının kullanıldığı parçalar, fonksiyonel ceketler, kanvas pantolonlar ve stilinizi tamamlayacak kemer, çanta, takı ve ayakkabılar gibi geniş bir ürün yelpazesi yer alıyor.

Bu özel koleksiyonun, Kiğılı mağazalarında ve resmi internet sitesinde satışa sunulduğu ifade ediliyor. Bu sayede müşteriler, bayram öncesinde şıklıklarını ve konforlarını Kiğılı'nın tasarımlarıyla buluşturabilirler.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER