© Baykuş Haber

Erkekler sahada kadınlar tribünde

TURNUVANIN BAŞLAMA VURUŞUNU MERSİN VALİSİ ALİ HAMZA PEHLİVAN, BERABERİNDE ERDEMLİ KAYMAKAMI AYDIN TETİKOĞLU, BELEDİYE BAŞKANI MÜKERREM TOLLU, İL SPOR MÜDÜRÜ ÖKKEŞ DEMİR VE SPORCULARLA YAPTI.

Mersin'in Erdemli ilçesinde düzenlenen ve 122 karşılaşmanın yer aldığı köyler arası futbol turnuvasında tribünler, büyük ölçüde kadınlar tarafından dolduruldu. Kadınlar, çocuklarıyla birlikte takımlarını destekleyerek renkli bir atmosfer oluşturdu. Bu coşku, futbolcuların sahada sergilediği performansı daha da yükseltti.

Kaymakamlık Kupası futbol turnuvası, Erdemli'de kaynaşma ve dayanışmayı teşvik etmek amacıyla düzenleniyor ve bu yıl 42 köy ve mahalle takımı ile binin üzerinde futbolcunun katılımıyla gerçekleşiyor. Turnuvanın başlama vuruşunu Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan yaptı. Vali Pehlivan, kadınların büyük ilgi göstermesinin dikkat çekici olduğunu vurgulayarak, bu ilginin centilmenlik düzeyini artıracağına inandığını belirtti.

Tribünde takımlarını destekleyen kadınlar, heyecanlı maçları izlerken, köylerini en iyi şekilde temsil etmek için futbolcularına moral verdi. Geçen yılın şampiyonu Tapureli, turnuvanın ilk maçında Ayaş'ı 3-0 mağlup ederek açılış yaptı.

Turnuvanın, sporun yanı sıra dayanışma ve köyler arası ilişkilerin gelişmesine katkı sağladığı ifade ediliyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER