© Baykuş Haber

Ersan Ercan: Umarım sporcularımız birçok madalya ve kupa ile milletimizi gururlandırır

Alper ŞAŞMAZ / ANKARA, (DHA)- 3 Bant Dünya Bilardo Şampiyonası’nda milli bilardocu Tayfun Taşdemir, yarı finalde Vietnamlı Quyet Chien Tran’e mağlup olarak dünya üçüncüsü oldu. Erkekler kategorisinde şampiyonluğa ise Vietnamlı Phuong Vinh BAO ulaştı. Bu yıl 75’incisi Ankara’da düzenlenen 3 Bant Dünya Bilardo Şampiyonası, kadınlar kategorisindeki müsabakalarla devam ediyor. Kadınlarda Türkiye’yi; Gülşen Degener, Güzin Müjde Karakaşlı temsil ediyor. Türkiye Bilardo Federasyonu ev sahipliğinde gerçekleşen şampiyonada, kadınların ardından gençler ve artistik kategorilerindeki müsabakalar oynanacak. ERSAN ERCAN: TÜM DÜNYADAN 24 KADIN SPORCU YARIŞACAK

Dünya Üç Bant Bilardo Şampiyonası'nda, milli bilardocu Tayfun Taşdemir, yarı finalde Vietnamlı rakibi Quyet Chien Tran'a yenilerek dünya üçüncüsü oldu. Şampiyonluğu ise Erkekler kategorisinde Vietnamlı Phuong Vinh BAO kazandı.

Ankara'da düzenlenen 75. Dünya Üç Bant Bilardo Şampiyonası, şu anda kadınlar kategorisinde devam ediyor. Türkiye'yi bu kategoride Gülşen Degener ve Güzin Müjde Karakaşlı temsil ediyor. Şampiyona, Türkiye Bilardo Federasyonu'nun ev sahipliğinde gerçekleşiyor ve kadınlar müsabakalarının ardından gençler ve artistik kategorilerindeki yarışmalar da düzenlenecek.

Türkiye Bilardo Federasyonu Başkanı Ersan Ercan, Tayfun Taşdemir'in dünya üçüncüsü olarak tamamladığı şampiyonanın kendileri için güzel bir organizasyon olduğunu ve kendi tesislerinde gerçekleştirilmekten mutlu olduklarını belirtti. Ercan, şampiyonanın kadınlar, gençler ve artistik kategorilerinde de devam edeceğini ve toplamda dört dünya şampiyonasına ev sahipliği yapmanın gururunu yaşadıklarını ifade etti. Sporcuların madalyalar kazanarak Türkiye'yi gururlandırmasını umut etti.

Dünya Üç Bant Bilardo Şampiyonası, bilardo tutkunları için heyecan verici bir etkinlik olmaya devam ediyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER