© Baykuş Haber

Ertuğrul Başkandan kamp dönüşü genç kampçılara hediye

GENÇLERİN SOSYAL, KÜLTÜREL VE SPORTİF FAALİYETLERDE BULUNABİLMELERİ İÇİN KIRŞEHİR AHİ EVRAN GENÇLİK KAMPINA GÖNDEREN PURSAKLAR BELEDİYE BAŞKANI ERTUĞRUL ÇETİN, 15-20 YAŞ ARASI KIZLARA KAMP DÖNÜŞÜ HEDİYE VERDİ.

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, gençlerin sosyal, kültürel ve sportif etkinliklere katılabilmesi için gönderildikleri Kırşehir Ahi Evran Gençlik Kampı'ndan dönen 15-20 yaş arasındaki genç kızları belediye binasında karşıladı ve onlara hediyeler verdi.

Başkan Ertuğrul Çetin, kızları belediye önünde karşılayarak onların kamp deneyimlerini dinledi ve kamp dönüşü hatıra olarak şans bilekliği hediye etti. Başkan Çetin, "Kamp dönüşü, kızlarımızın hikayelerini dinledik. Hatıra için de şans bilekliği hediye ettik. Güçlü kızlar, güçlü yarınlar anlayışı ile hareket ederek onlar için farklı aktiviteler düzenlemeye devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

Pursaklar Belediyesi, gençlerin gelişimine katkıda bulunmak ve sosyal etkileşimlerini artırmak amacıyla çeşitli etkinlikler düzenlemeye devam ediyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER