© Baykuş Haber

ERÜ ile Coursera Online Eğitim Platformu arasında iş birliği protokolü imzalandı

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ (ERÜ) İLE DÜNYANIN EN BÜYÜK ÇEVRİMİÇİ ÖĞRENME PLATFORMLARDAN BİRİ OLAN COURSERA ONLİNE EĞİTİM PLATFORMU ARASINDA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI.

Erciyes Üniversitesi (ERÜ), dünyanın önde gelen çevrimiçi öğrenme platformlarından biri olan Coursera ile iş birliği protokolü imzaladı. Protokol töreninde konuşan ERÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun, bu iş birliği protokolünün üniversitenin akademisyenleri ve öğrencileri için büyük bir öneme sahip olduğunu vurguladı. Uluslararasılaşma hedeflerine katkı sağlayacaklarını belirten Rektör Altun, aynı zamanda akademik teşvikler ve kriterlerin geliştirilmesi konusunda çalışmalar yaptıklarını açıkladı.

Coursera Ortaklıklar Direktörü Pedro Moura da törende protokole katkı sağlayanlara teşekkür etti. Moura, bu iş birliğinin hızla değişen dünyada başarılı olmak için gerekli becerileri kazandırmak için uzun vadeli bir iş birliği olacağına inandığını ifade etti.

Protokolün sonunda, Rektör Altun ve Coursera Ortaklıklar Direktörü Pedro Moura arasında iş birliği protokolü imzalandı. Protokol kapsamında, özellikle araştırma gruplarındaki öğretim üyeleri ve öğrencilerin araştırma becerilerini geliştirmeye odaklanılacak. Bu çerçevede, ERÜ personeli ve öğrencileri Coursera'nın geniş kurs seçeneklerinden ihtiyaçlarına uygun olanları ücretsiz olarak alabilecek ve başarılı bir şekilde tamamladıklarında sertifikalarını alabilecekler.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER