© Baykuş Haber

ERÜ ile KAYDEM Kayseri Değerler Eğitimi Merkezi iş birliği yapacak

KAYSERİ VALİSİ GÖKMEN ÇİÇEK TARAFINDAN KURULAN KAYDEM KAYSERİ DEĞERLER EĞİTİMİ MERKEZİ’NDE YÜRÜTÜLEN ERVA ERDEMLERİMİZLE VARIZ PROJE EKİBİ, ERCİYES ÜNİVERSİTESİ (ERÜ) REKTÖRÜ PROF. DR. FATİH ALTUN’U ZİYARET ETTİ

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek tarafından hayata geçirilen KAYDEM (Kayseri Değerler Eğitimi Merkezi) bünyesinde çalışmalarını sürdüren ERVA Erdemlerimizle Varız proje ekibi, Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun'u ziyaret etti. Ziyarette, "Erdemlerimizle Varız Projesi"nin yürütüldüğü okullar ve proje hakkında bilgi paylaşıldı.

Proje Koordinasyon Başkanı Esra Kuşkaya, projenin 2022 yılından itibaren Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı 35 pilot okulda uygulandığını vurgulayarak, projenin milli, manevi ve kültürel değerlere odaklandığını belirtti. Ayrıca, projenin yazım aşamasında ortaya çıkan ihtiyaçlar doğrultusunda sosyal medya ve dijital içeriklerin oluşturulması için Erciyes Üniversitesi ile iş birliği yapmayı hedeflediklerini ifade etti.

Rektör Prof. Dr. Fatih Altun da projenin eğitim alanında taşıdığı önemi vurgulayarak, gelecek hafta içinde fakülte dekanları ve dekan yardımcılarıyla bir araya gelerek ERVA Erdemlerimizle Varız proje ekibiyle iş birliği çalışmalarını başlatacaklarını açıkladı. Proje, eğitim ve kültürel değerlerin korunması ve yaygınlaştırılması için önemli bir adım olarak kabul ediliyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER