© Baykuş Haber

ERÜ Tıp Fakültesi 49. Dönem Mezunlarını Verdi

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ (ERÜ) TIP FAKÜLTESİ TARAFINDAN 49. DÖNEM MEZUNİYET TÖRENİ DÜZENLENDİ. PROGRAM ÇERÇEVESİNDE 291 ÖĞRENCİ MEZUN OLDU.

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Tıp Fakültesi, 49. dönem mezuniyet törenini düzenleyerek 291 öğrenciyi mezun etti. Erciyes Kültür Merkezi'nde gerçekleşen törene Vali Gökmen Çiçek, 2. Hava Bakım Fabrika Müdürü Hv. Tuğg. Haldun Taşan, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, ERÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun ve diğer önemli isimler katıldı. Mezuniyet töreni, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı.

Tabip Odası Başkanı Doç. Dr. Türkmen Bahadır Arıkan, mezun olan öğrencileri tebrik ederken, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cemal Alper Kemaloğlu, mezunların Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olmanın ayrıcalığını yaşadıklarını ve yüksek standartlara uyum gösterdiklerini belirtti. Rektör Prof. Dr. Fatih Altun ise Erciyes Üniversitesi'nin başarılı ve köklü bir kurum olduğunu vurgulayarak mezunları tebrik etti.

Dekan Kemaloğlu, mezun hekimlere seslenerek hekimlik mesleğinin fedakarlık gerektiren bir meslek olduğunu ve ahlaki standartlara her zaman uyulması gerektiğini ifade etti. Vali Gökmen Çiçek de mezunlara Erciyes Üniversitesi'ni ve Kayseri'yi unutmamalarını tavsiye ederek hekimlerin zorlu görevlerinin altını çizdi.

Mezuniyet töreni, müzik dinletileri, diplomaların verilmesi ve öğrencilerin konseri ile sona erdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER