© Baykuş Haber

Erzincan polisi ihtiyaç sahibi ailelere kurban eti dağıttı

ERZİNCAN POLİSİ İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE KURBAN ETİ DAĞITTI

Erzincan'da, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından ihtiyaç sahibi ailelere kurban eti dağıtımı gerçekleştirildi. İl Emniyet Müdürlüğü tarafından her yıl düzenlenen bu geleneksel etkinlikte, bu yıl önceden tespit edilen 115 ihtiyaç sahibi aileye toplamda 342 kilogram kurban eti dağıtıldı.

Kurban kesen emniyet personeli, gönüllü olarak topladıkları kurban payını ihtiyaç sahibi ailelere dağıtmak üzere kullanarak, Kurban Bayramı'nın ikinci günü sabahı, özellikle çocukların bayramlarını kutlayarak kesilen kurban etlerini ihtiyaç sahibi vatandaşlara takdim etti.

Emniyet Müdürlüğü açıklamasında, "Bayramlar, milli birlik ve beraberliğin güçlendiği, sevgi, saygı, hoşgörü ve dayanışmanın doruk noktaya ulaştığı toplumsal yaşamda vazgeçilmez öneme sahip günlerdir. Bayramlarda paylaşmanın önemi bir kez daha ortaya çıkmaktadır. Bu bayramda da ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yalnız olmadıklarını hissettirmek amacıyla Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü olarak geleneksel hale getirilen kurban eti dağıtımı etkinliği gerçekleştirilmiştir" denildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER