© Baykuş Haber

Erzincanda çeşitli suçlardan aranan 18 şüpheli yakalandı, 13 kişi gözaltına alındı

ERZİNCAN İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ TARAFINDAN GENEL ASAYİŞ VE KAMU DÜZENİNİN SAĞLANMASI AMACIYLA HAZİRAN AYI İÇERİSİNDE 15 GÜNLÜK YAPILAN DENETİMLERDE ÇEŞİTLİ SUÇLARDAN ARANAN 18 ŞÜPHELİ YAKALANARAK 13 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, haziran ayı boyunca genel asayiş ve kamu düzenini sağlamak amacıyla yoğun denetimler gerçekleştirdi. Bu denetimler sonucunda çeşitli suçlardan aranan 18 şüpheli yakalanarak, 13 kişi gözaltına alındı.

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü, huzur ve güven ortamının sürdürülmesi, suç işlemeye niyet edenlerin caydırılması, aranan şahısların yakalanması ve suç delillerinin ele geçirilmesi amacıyla mayıs ayı boyunca çeşitli denetimler ve uygulamalar gerçekleştirdi. Bu süreçte 10 bin 206 kişiye yönelik GBT sorgulaması yapıldı ve çeşitli suçlardan aranan 18 kişi tespit edilerek yakalandı. Ayrıca 315 kişiye idari işlem uygulandı ve 5 kaçak göçmen yakalandı.

Denetimlerin bir parçası olarak 152 işyeri de kontrol edildi. Bu işyerlerinde yapılan kontrollerde 1 tabanca, 2 kesici alet, 52,49 gram metamfetamin, 1 kilo 748,03 gram afyon sakızı, 2,78 gram eroin, 40 adet sentetik ecza, 102,68 gram esrar ve 2 sahte belge ele geçirildi.

Erzincan Emniyet Müdürlüğü, denetim ve uygulamaların süreceğini belirterek şehirdeki güvenlik ve asayişin devamlılığını sağlamaya yönelik çabalarını sürdüreceğini açıkladı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER