© Baykuş Haber

Erzincanda kasapların kıyma mesaisi

ERZİNCAN’DA BAYRAMIN BİRİNCİ GÜNÜNDE KURBAN KESİMLERİNİN ARDINDAN BAŞLAYAN KASAPLARIN KIYMA MESAİSİ BUGÜN DE DEVAM EDİYOR

Erzincan'da Kurban Bayramı'nın ilk gününde başlayan kurban kesimi sonrası, vatandaşlar bugün de kasapları ziyaret ederek kurban etlerini kıyma ve kuşbaşı haline getiriyor. Kurban etlerini kıymaya dönüştüren kasaplar, kilosunu 5 ila 10 lira arasında satıyor. Bu yoğun dönemde vatandaşlara yardımcı olmaya çalışan kasaplar, kıyma ve kuşbaşı taleplerini karşılamak için çaba harcıyor. Kasaplar, bu yılın diğer yıllara göre biraz daha az yoğun olduğunu belirtiyorlar. Vatandaşlar ise kurban etlerini kesip getirerek kasaplarda kıyma ve kuşbaşı haline getiriyorlar ve bu hizmetten memnun olduklarını ifade ediyorlar. Bir vatandaş, "Herkesin Kurban Bayramı'nı kutluyorum. Kurban Bayramı'nın birinci günü gidip kurbanlarımızı kestik. Bugün de kurban etlerimizden kıyma ve kuşbaşı gibi hazırlıklar yapmak için kasaba geldik. Herkese Allah kolaylık versin" dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER