© Baykuş Haber

Erzincanda ‘Kukla operasyonunda 11 şüpheli yakalandı

EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜ (EGM) KAÇAKÇILIK VE ORGANİZE SUÇLARLA MÜCADELE BAŞKANLIĞI TARAFINDAN ORGANİZE SUÇ ÖRGÜTLERİNE YÖNELİK ARALARINDA ERZİNCAN’IN DA BULUNDUĞU 31 İLDE ‘KUKLA’ ADI VERİLEN OPERASYON GERÇEKLEŞTİRİLDİ. EŞZAMANLI OPERASYONLARDA ERZİNCAN’DA 11 ŞÜPHELİ YAKALANDI, 4 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI VE ÇOK SAYIDA SİLAH ELE GEÇİRİLDİ

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Başkanlığı, Erzincan dahil olmak üzere 31 ilde "Kukla" adı verilen operasyonu başlattı. Eşzamanlı olarak gerçekleştirilen operasyonlarda Erzincan'da 11 şüpheli yakalandı ve çok sayıda silah ele geçirildi.

EGM Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Başkanlığı, organize suç örgütleriyle mücadele kapsamında çalışmalarına devam ediyor. Bu çerçevede, toplum üzerinde baskı, cebir, tehdit ve şiddet kullanarak kendilerini devletin üzerinde göstermeye çalışan 15 mafya tipi organize suç örgütü ve bu örgütlere silah temin eden 31 suç grubuna yönelik "Kukla" kod adıyla eş zamanlı bir operasyon düzenlendi.

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Üzümlü, Kemah ve merkezde 12 ayrı adreste operasyon gerçekleştirdi. Bu operasyonlar sırasında 3 ruhsatsız tabanca ve şarjörleri, 5 ruhsatsız kurusıkı tabanca, 5 ruhsatsız av tüfeği, 3 kesici-delici alet, 3 boş tabanca şarjörü, çok sayıda fişek, yivsiz av tüfeği fişeği ve silah tamirinde kullanılan malzemeler ele geçirildi.

Operasyonlarda yakalanan 11 şüpheliden 4'ü gözaltına alındı ve emniyetteki işlemleri devam ediyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER