© Baykuş Haber

Erzincanda toplamda 40 yıl hapis cezası bulunan toplamda 4 kişi yakalandı

ERZİNCAN’DA ÇEŞİTLİ SUÇLARDAN ARANMASI BULUNAN KİŞİLERE YÖNELİK YAPILAN UYGULAMALARDA TOPLAMDA 40 YIL KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI BULUNAN 4 KİŞİ YAKALANDI

Erzincan'da gerçekleştirilen polis uygulamaları sonucunda, çeşitli suçlardan aranması bulunan toplamda 40 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 kişi yakalandı. İçişleri Bakanlığı'nın koordinasyonuyla gerçekleştirilen uygulamada, Emniyet Genel Müdürlüğü, Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı işbirliğiyle şehir genelinde "Aranan Şahıslar ve Aranan Araçlar Uygulaması" yapıldı.

Uygulama sırasında 440 şahıs sorgulandı ve 138 araç kontrol edildi. Aranan şahıslara yönelik gerçekleştirilen uygulama sonuçlarında ise şu sonuçlar elde edildi:
- Birden fazla kişi tarafından birlikte işlenen yağma suçundan 17 yıl 4 ay 2 gün kesinleşmiş hapis cezası ile aranan 1 kişi yakalandı.
- Uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma suçundan 7 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile aranan 1 kişi yakalandı.
- Kullanımları gereği açıkta bırakılmış eşya hakkında hırsızlık suçundan 16 yıl 5 ay 2 gün kesinleşmiş hapis cezası ile aranan 1 kişi yakalandı.
- Basit yaralama suçundan 4 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası ile aranan 1 kişi yakalandı.
- Bir kişiye ise yoklama kaçağı olarak arandığı tespit edilerek gerekli tebligat yapıldı.

Erzincan'daki bu başarılı uygulama, aranan suçluların yakalanmasına yönelik güvenlik güçlerinin etkili çalışmalarının bir sonucu olarak kayda değerdir.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER