© Baykuş Haber

ESDAG üyeleri debisi yükselen Sakarya Nehrinde kano yaptı

ÜLKE GENELİNDE ETKİLİ OLAN SAĞANAK YAĞIŞLAR SONRASI RENGİ DEĞİŞİP, DEBİSİ YÜKSELEN SAKARYA NEHRİ’NDE KANO YAPAN ESKİŞEHİR DOĞA AKTİVİTELERİ GRUBU, (ESDAG) ADRENALİN DOLU ANLAR YAŞADI.

Ülke genelinde etkisini gösteren şiddetli yağışlar sonrasında renk değiştiren ve debisi yükselen Sakarya Nehri, Eskişehir Doğa Aktiviteleri Grubu (ESDAG) üyelerine adrenalin dolu anlar yaşattı.

Son bir haftadır Türkiye genelinde etkili olan sağanak yağışlar, Eskişehir ve çevresindeki bölgeleri etkisi altına aldı. Bu yoğun yağışların etkisiyle nehirlerin su seviyeleri yükselirken, Sakarya Nehri de kahverengi sularla dolup taştı. Sarıcakaya ilçesinden geçen Sakarya Nehri'nin bu değişen ve coşan sularını fırsat bilen macera sever doğa tutkunları, nehrin rengi değişen sularında kano yapma şansı buldular. Sarıcakaya ilçesinin sınırları içerisinde yer alan 6 kilometrelik parkur boyunca kano aktivitesi gerçekleştiren ESDAG üyeleri, heyecan dolu anlar yaşadılar.

Grup üyeleri, bu güzel doğa deneyimini paylaşarak diğer doğa severleri Sarıcakaya ilçesinin sunduğu güzellikleri keşfetmeye davet etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER