© Baykuş Haber

Esentepe TOKİ içme suyu hattı yenileniyor

ADIYAMAN BELEDİYESİ TARAFINDAN ESENTEPE TOKİ DE SIK SIK YAŞANAN SU ARIZALARIN ÖNÜNE GEÇEBİLMEK AMACIYLA İÇME SUYU ALT YAPISI YENİLENİYOR.

Adıyaman Belediyesi, Esentepe TOKİ bölgesinde sıkça meydana gelen su arızalarının önüne geçmek amacıyla içme suyu alt yapısını yeniliyor. TOKİ'de meydana gelen su arızaları, deprem sonrası tahribatın artmasının etkisiyle artmıştı. Bu nedenle, içme suyu alt yapısının tamamen değiştirilerek arızaların giderilmesi hedefleniyor.

Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, çalışmalar hakkında bilgi verirken, "Esentepe TOKİ bölgesinde depremden önce de yaşanan sıkıntılar, büyük felaketin ardından artış gösterdi. Belediyemiz, ASKİM personeli ile işbirliği yaparak bu bölgedeki içme suyu alt yapısını yenileyerek arızaları ortadan kaldırmayı amaçlıyor. TOKİ'de yaşayan vatandaşlarımızın su sıkıntısı yaşamamaları için en kısa sürede altyapı çalışmalarını tamamlayarak çözüm üreteceğiz" dedi.

ASKİM personeli de çalışmalara hız verdiklerini ve alt yapı yenileme çalışmalarının yakın bir zamanda tamamlanarak sorunların çözüme kavuşacağını ifade etti. Bu çalışmalar sayesinde Esentepe TOKİ bölgesindeki su arızalarının azalması ve vatandaşların daha sağlıklı ve kesintisiz su temini sağlanması amaçlanıyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER