© Baykuş Haber

Esenyurtta motosiklet yayaya çarptı: 1 ölü, 2 yaralı

Esenyurt'ta üzücü bir kaza meydana geldi. Bir direksiyon hocasının kontrolündeki motosiklet, yolun karşı tarafına geçmek isteyen bir yayaya çarptı. Bu trajik kazada, direksiyon hocası hayatını kaybetti ve arkasındaki yolcu ile çarptığı yaya ağır yaralandı.

Kaza, Esenyurt Koza Mahallesi'nde, Esenkent Bahçeşehir Yolu Caddesi üzerindeki direksiyon parkurunda gerçekleşti. Motosikletiyle seyir halinde olan direksiyon hocası Sefa S., yolun karşı tarafına geçmeye çalışan Erdal Ç.'ye çarptı. Çarpmanın şiddetiyle motosikletin kontrolünü kaybeden direksiyon hocası ve arkasında oturan Durmuş Ç., kaldırıma çarparak motosikletten düştü. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapıldıktan sonra ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Maalesef direksiyon hocası Sefa S. olay yerinde yaşamını yitirdi. Yaralanan Erdal Ç.'nin ise hayati tehlikesi devam ediyor.

Olayı gören bir görgü tanığı, "Motor kuryesiyim, buraya sipariş getirirken olayı gördüm. Burada motor sürücüsü ve arkasındaki yolcu, yolun karşı tarafına geçmeye çalışan bir yayaya çarptı" şeklinde ifade etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER