© Baykuş Haber

Esenyurtta yaşayan 73 yaşındaki Hatice Tütün “Kapımızı yalnız onlar çalıyor”

ESENYURT’TA YAŞAYAN 73 YAŞINDAKİ HATİCE TÜTÜN, KENDİSİNİ EVİNDE ZİYARET EDEN ESENYURT BELEDİYESİ EKİPLERİNE TEŞEKKÜR EDEREK: “BURADA PEK KİMSEYİ TANIMIYORUZ AMA BELEDİYE YETKİLİLERİ KAPIMIZI ÇALIYOR, BİZİ ZİYARET EDİYORLAR. ONLAR BİZİ AİLELERİ OLARAK, BEN DE ONLARI EVLADIM OLARAK GÖRÜYORUM,” DEDİ.

Esenyurt'ta yaşayan 73 yaşındaki Hatice Tütün, kendi evinde ağırladığı Esenyurt Belediyesi ekiplerine minnettarlığını dile getirerek, "Bu bölgede pek çok kişiyi tanımıyoruz, ancak belediye yetkilileri kapımızı çalıyor ve bizi ziyaret ediyorlar. Onlar bizim için bir aileleri gibi, ben de onları evlatlarım gibi görüyorum" şeklinde konuştu.

Sosyal belediyecilik anlamında öne çıkan Esenyurt Belediyesi, engelli ve yaşlı vatandaşları evlerinde ziyaret ederek onlarla iletişim kuruyor. Bu ziyaretler, haftalık periyotlarla düzenleniyor ve vatandaşların ihtiyaçlarını anlama amacını taşıyor. Belediye ekipleri, ziyaretler sırasında yaşlı ve engelli bireyler için çeşitli hediyeler sunmanın yanı sıra, Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt'un selamlama mesajlarını içeren mektupları da iletiyor. Belediye personeli tarafından evlerinde misafir edilen vatandaşlar, bu tür ziyaretlerin memnuniyet verici olduğunu vurgulayarak, Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt'a teşekkürlerini iletiyorlar.

Hatice Tütün, yapılan ziyaretlerden büyük memnuniyet duyduğunu ifade ederek, "Sorunlarımızı, önerilerimizi ve taleplerimizi dinleyerek bize yardımcı oluyorlar. Belediyenin sunduğu hizmetler hakkında bize bilgilendirme yapıyorlar. Biz de bu bilgiler çerçevesinde belediyenin bize tanımış olduğu hizmet ve haklardan faydalanma imkânı bulabiliyoruz. Esenyurt Belediyesi'ne buradan, bizi yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyorum" dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER