© Baykuş Haber

Eşinin vurduğu kadın 7 gün sonra hayatını kaybetti

KOCASI TARAFINDAN VURULAN NURİYE ARSLAN 7 GÜN SONRA ÖLDÜ

Adana'da boşanma aşamasında olan kocası tarafından başından vurulan kadın, olayın üzerinden 7 gün sonra hayatını kaybetti.

Olay, 23 Haziran'da saat 18.30 sularında merkez Seyhan ilçesi Fevzipaşa Mahallesi'nde meydana geldi. Erhan Arslan, boşanma aşamasında olduğu eşi Nuriye Arslan'ın yaşadığı eve geldi. Ev önünde başlayan bir konuşma hızla tartışmaya dönüştü. Tartışmanın ortasında Erhan Arslan, belinden tabancasını çekti ve eşini başından vurdu. Daha sonra kendi başına silahı doğrulttu ve tetiği çekti. Olayı görenler hemen sağlık ve polis ekiplerini aradılar. Sağlık ekipleri, Erhan Arslan'ın yaşamını yitirdiğini tespit etti.

Nuriye Arslan ise ağır yaralı olarak Adana Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Erhan Arslan'ın cansız bedeni, polis ve savcı tarafından yapılan incelemenin ardından Adana Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

Olayın ardından ameliyat geçiren ve 7 gün boyunca yoğun bakımda tedavi gören Nuriye Arslan, maalesef hayatını kaybetti. Cenaze, öğle namazını müteakip Sarıçam ilçesindeki Buruk Mezarlığı'nda defnedilecek.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER