© Baykuş Haber

Eski Arnavutköy Belediye Başkanı Bahtiyar Sağlam, Orduda son yolculuğuna uğurlandı

İSTANBUL’DA HAYATINI KAYBEDEN ESKİ ARNAVUTKÖY BELEDİYE BAŞKANI BAHTİYAR SAĞLAM, MEMLEKETİ ORDU’DA KILINAN CENAZE NAMAZININ ARDINDAN TOPRAĞA VERİLDİ.

Eski Arnavutköy Belediye Başkanı Bahtiyar Sağlam'ın vefatı İstanbul'da büyük üzüntü yaratmıştı. Cenaze namazı sonrasında memleketi Ordu'nun Perşembe ilçesine gönderilen Sağlam için cenaze töreni düzenlendi.

Perşembe ilçesi Kazancılı Mahallesi'ndeki Orta Mahalle Camii'nde gerçekleştirilen cenaze törenine, Türkiye Cumhuriyeti Zagreb Büyükelçisi Yavuz Selim Kıran, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Perşembe Belediye Başkanı Mustafa Sayım Tandoğan ve çok sayıda kişi katıldı.

Cuma namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta bir konuşma yaparak, Sağlam'ın hayatındaki çalışkanlığı, ülke ve millet sevgisini vurguladı. Başkan Usta, Sağlam'ın Kazancılı Mahallesi'ni şehir haline getirme sorumluluğunu üstlendiğini ve bu görevi cansiperane bir şekilde yerine getirdiğini dile getirdi. Ayrıca Sağlam'ın öğütlerini kendilerine tavsiye olarak aldıklarını ve bu öğütleri hayatta uygulamaya çalıştıklarını ifade etti.

Bahtiyar Sağlam, dualar eşliğinde aynı mahalledeki aile kabristanlığına defnedildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER