© Baykuş Haber

Eski bakan Suat Kılıç, Yeniden Refah Partisine katıldı

ESKİ GENÇLİK VE SPOR BAKANI SUAT KILIÇ, YENİDEN REFAH PARTİSİNE KATILDI. YENİDEN REFAH PARTİSİ GENEL BAŞKANI FATİH ERBAKAN, “PARTİMİZE KATILIMLARIN ARKASI DA GELECEK. DİĞER PARTİLERDEN DE ÜST DÜZEY YÖNETİCİLER, KURUCULAR, BAŞKAN DANIŞMANLARI SEVİYESİNDE YENİDEN REFAH PARTİMİZE KATILIMLAR GERÇEKLEŞECEKTİR” DEDİ.

Eski Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Yeniden Refah Partisi'ne katıldı. Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, parti genel merkezinde düzenlenen basın toplantısında konuştu ve partilerine yapılan katılımların devam edeceğini belirtti. Ayrıca, diğer partilerden de üst düzey yöneticilerin, kurucuların ve başkan danışmanlarının Yeniden Refah Partisi'ne katılacağını söyledi.

Fatih Erbakan, 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Yeniden Refah Partisi'nin etkili bir rol oynadığını ve kendi listeleriyle yaklaşık %3 oy alarak 5 milletvekilini meclise gönderdiklerini ifade etti. Seçim sonuçlarının Türkiye siyasetinde Yeniden Refah'ın önemini gösterdiğini belirtti.

Erbakan ayrıca, seçimin kaybedenlerini değerlendirirken, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun partisinin başarısızlığını vurguladı. Ayrıca HDP'nin oy kaybettiğini ve 4 küçük partiye de seçim sonucunda tabela partisi haline geldikleri eleştirilerini yöneltti.

Yeniden Refah Partisi olarak AK Parti ile bir mutabakat metni imzaladıklarını hatırlatan Erbakan, bu mutabakatın maddelerinin uygulanmasını takip edeceklerini söyledi.

Son olarak, eski Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın partiye katılımını açıklayarak, Kılıç'ın partiye ivme katacağını ifade etti. Katılımların devam edeceğini ve diğer partilerden de üst düzey yöneticilerin partiye katılacağını belirtti.

Suat Kılıç ise Yeniden Refah Partisi'nin sağlam bir temel üzerine kurulduğunu vurgulayarak, dayanışma içinde çalışacaklarını ve halka ve hakk'a hizmet etme şuuruyla bereketli bir geleceği inşa etmeyi hedeflediklerini söyledi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER