© Baykuş Haber

Eski Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız kabri başında anıldı

GÜRSU’NUN ŞEHİT BELEDİYE BAŞKANI CÜNEYT YILDIZ, VEFATININ 8’İNCİ SENEİDEVRİYESİNDE, KABRİ BAŞINDA DÜZENLENEN TÖREN VE GÜN BOYU SÜREN PROGRAMLARLA, SEVGİYLE, ÖZLEMLE, DUALARLA ANILDI.

Bursa'nın Gürsu ilçesinde makam odasında zabıta memuru tarafından kafasından vurularak trajik bir şekilde kaybedilen Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız, ölümünün 8. yıldönümünde kabri başında düzenlenen törenle anıldı. Yıldız'ın hayatını kaybettiği makamındaki silahlı saldırının ardından düzenlenen anma töreninde Kur'an-ı Kerim okundu. Törenin katılımcıları arasında yer alan Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, "Şehit belediye başkanımız, değerli kardeşim Cüneyt Yıldız'ı vefatının 8. yılında mezarı başında dualarla, sevgi ve özlemle andık. Gürsu'ya önemli katkıları ve emeği olan şehit Başkanımız Cüneyt Yıldız'ı insanlığa hizmet çabası içerisinde olan, barışçı, yardımsever, insani değerlere önem veren iyi bir insan olarak, saygı, minnet ve özlemle anıyoruz. Fani olan bu dünyadan bir gün hepimiz göçeceğiz. Ancak dünyada güzel işler yapmak, insanlığa hizmet etmek baki. Başkanımızın bizlere emaneti olan Gürsu'ya en iyi şekilde sahip çıkmak için çalışıyoruz. Allah'a hamdolsun ki biz ölümü yok olmak kabul eden bir inanca sahip değiliz. Ölümü sonsuzluk olarak kabul eden bir inanca sahibiz. Ne mutlu bize ki ölümü, Allah'a kavuşmak olarak görüyoruz. Allah rahmet eylesin, mekanını cennet eylesin, ailesine, sevenlerine sabırlar ihsan eylesin. Ruhu şad olsun" ifadelerini kullandı.

Cüneyt Yıldız'ın babası Ahmet Yıldız, yakınları ve ilçe halkının katılımıyla gerçekleştirilen törenin ardından Gürsu Merkez Camii'nde mevlid okundu. İki gün süren anma programlarının bir parçası olarak düzenlenen etkinlikte, Cüneyt Yıldız'ın katkılarıyla kurulan Ay Yıldız Mehteran Takımı, ilahi dinletisi ve Kur'an-ı Kerim tilaveti sunarak programı tamamladı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER