© Baykuş Haber

Eski rektör Hukuk Fakültesi’ni bitirdi, diplomasını yeni rektörden aldı

İbrahim CANBULAT/ SAMSUN, (DHA)- SAMSUN Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) eski Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç (64), Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu. Bilgiç, mezuniyet belgesini mevcut Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal’ın elinden aldı.

SAMSUN Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nin eski Rektörü olan Prof. Dr. Sait Bilgiç, Hukuk Fakültesi'nden mezun olarak yeni bir başarıya imza attı. Bilgiç, mezuniyet belgesini mevcut Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal'ın elinden aldı.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Mustafa Kemal Güneşdoğdu Kampüsü'nde gerçekleşen mezuniyet törenine çok sayıda katılımcı katıldı. Törende, Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal'ın yanı sıra birçok üst düzey katılımcı yer aldı.

Prof. Dr. Sait Bilgiç, Hukuk Fakültesi'nden mezun olan öğrenciler arasında kendine yer buldu. Veterinerlik Fakültesi mezunu olan Bilgiç, 1987 yılında Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nde çalışmaya başlamış ve sonrasında profesörlüğe yükselmişti. 2016-2020 yılları arasında OMÜ Rektörlüğü görevini üstlendikten sonra görevini Prof. Dr. Yavuz Ünal'a devretti.

Mezuniyet belgesini 64 yaşında alarak büyük bir başarı elde eden Prof. Dr. Bilgiç, bu deneyimi çok mutlu bir şekilde yaşadığını ifade etti. Bilgiç, öğretim üyesi olarak görev yaptığı üniversiteden mezun olmanın kendisi için büyük bir mutluluk kaynağı olduğunu belirtti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER