© Baykuş Haber

Eski sevgilisinin çıplak fotoğraflarını ailesine gönderip bıçakladı; 25 yıl hapsi istendi

Ali Sencer ARSLAN/ZONGULDAK, (DHA)- ZONGULDAK’ta, eski sevgilisi E.T.K.’nin (20) çıplak fotoğraflarını anne, dayı, dede ve anneannesine gönderip, daha sonra genç kızı kasıklarından ve çeşitli yerlerinden bıçaklayarak yaralayan Batuhan Nasuhoğlu’nun (21) ’Kadına karşı kasten öldürmeye teşebbüs’ ve ’Özel hayatın gizliliğini ifşa suretiyle ihlal etme’ suçlarından 25 yıla kadar hapsi istendi. Tutuklu sanık Batuhan Nasuhoğlu, ”Benim okulum, askerliğim var. Ailem zor durumda tahliyemi talep ediyorum” dedi. Mahkeme, sanığın tutukluluk halinin devamına karar verdi.

Zonguldak'ta yaşanan olayda, eski sevgilisi E.T.K.'nin çıplak fotoğraflarını ailesine gönderip ardından genç kızı bıçaklayarak yaralayan Batuhan Nasuhoğlu'nun 'Kadına karşı kasten öldürmeye teşebbüs' ve 'Özel hayatın gizliliğini ifşa suretiyle ihlal etme' suçlarından 25 yıla kadar hapsi isteniyor. Olayın detaylarına göre, Nasuhoğlu eski sevgilisine tehdit dolu mesajlar ve çıplak fotoğraflar gönderdi. Ardından bir buluşma ayarlayarak genç kızı bıçakladı. Duruşmada tutuklu sanık, tahliye talebinde bulunsa da mahkeme tutukluluğunun devamına karar verdi.

Olayı tanık olarak gösterilen dayı, yeğeninin uygunsuz fotoğraflarını aldığını ve tehdit edildiğini belirtti. Sanık ise tahliye talebinde bulunarak ailesinin durumunun zor olduğunu ifade etti. Mahkeme, yaraların değerlendirilmesi için Adli Tıp Kurumu'na sevk edilmesini istedi ve henüz kesin rapor alınmadığı için sanığın tutukluluğunun devamına karar verdi. Duruşma ileri bir tarihe ertelendi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER