© Baykuş Haber

Eskişehir ‘Sui Generis Tiyatro Antalya seyircisi ile buluştu

ESKİŞEHİR ‘SUİ GENERİS TİYATRO’ ANTALYA SEYİRCİSİ İLE BULUŞTU

Eskişehir'in tanınmış tiyatro topluluğu olan 'Sui Generis Tiyatro', Antalya'da sahne aldı. 14 yıldır Türkiye'nin dört bir yanında oyunlarını sergileyen bu topluluk, Antalya Muratpaşa Belediyesi ve Antalya Barosu organizasyonuyla sahneye çıktı. Oyunda, başarılı oyuncu Kutan Gökkaya'nın yönetmenliğini üstlendiği 'Kargalar' adlı oyun sahnelendi.

Eskişehir 'Sui Generis Tiyatro' ekibi, Antalya seyircisinin beğenisini kazandı. Oyunda Hüseyin Akçar, Büşra Karadan, Merve Öztuna, Tuna Can Ünver, Mert Efe Dursun ve Alperen Karakuş rol aldılar.

Tiyatro topluluğu, 14 yıldır kesintisiz bir şekilde faaliyetlerine devam ediyor ve Türkiye'nin farklı bölgelerinde seyirciyle buluşuyor. Tiyatro, yaşanabilir bir dünya için sanatın ve adaletin önemini vurgulayarak gönüllülük esasına dayanan çalışmalarıyla dikkat çekiyor.

Sui Generis Tiyatro oyuncularından Hüseyin Akçar, davet edilmelerinden dolayı gurur duyduklarını ve tiyatroya gönül vermiş olan Av. Soner Ustaoğlu'nu saygıyla anıdıklarını belirtti.

Oyunun ardından Antalya Muratpaşa Belediyesi Belediye Başkan Yardımcısı ve Antalya Barosu Saymanı, tiyatro grubu adına Hüseyin Akçar'a plaket takdim etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER