© Baykuş Haber

Eskişehir ve Afyonkarahisarda görev yapan 333 orman işçisinin kadro sevinci

NİSAN AYINDA TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ’NDE (TBMM) KABUL EDİLEN KANUN İLE GEÇİCİ İŞÇİLERE KADRO VERİLMESİ KABUL EDİLMİŞTİ. YAPILAN ÇALIŞMA İLE ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDE ÇALIŞAN 11 BİN GEÇİCİ İŞÇİ DE BU DÜZENLEMEDEN YARARLANDI.

Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğü tarafından düzenlenen bilgilendirme toplantısıyla, Eskişehir ve Afyonkarahisar illerinde görev yapan 333 işçinin kadroya geçişi kutlandı. Nisan ayında Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde kabul edilen kanunla birlikte geçici işçilere kadro verilmesi kararı alınmıştı. Bu çalışma sonucunda Orman Genel Müdürlüğü bünyesinde çalışan 11 bin geçici işçi de bu düzenlemeden faydalandı.

Toplantıya katılan Öz Orman-İş Sendikası Genel Başkanı Settar Aslan, Eskişehir'e gelerek etkinliğe destek verdi ve bir konuşma gerçekleştirdi. Toplantı, Öz Orman İş Sendikası Bölge Başkanı Abdurrahim Cerit'in açılış konuşmasıyla başladı. Cerit, kadro verilmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek, "Genel Başkanımızı Eskişehir'de görmekten mutluyuz" şeklinde konuştu.

Orman Bölge Müdürü İsmail Çetin de bir konuşma yaparak aile birliği vurgusu yaptı ve "Bu, sonuna kadar hak edilmiş bir kadrodur. Hayırlara vesile olsun. Biz orman yangınlarında taşı yastık yapmış bir teşkilatız. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.

Öz Orman İş Genel Başkanı Settar Aslan, 2007 yılından beri verdikleri kadro mücadelesini anlatarak birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

Toplantı, büyük aile fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER