© Baykuş Haber

Eskişehirde 1 kişinin öldüğü kazayla ilgili alkollü motosiklet sürücüsü tutuklandı

ESKİŞEHİR’DE ALKOLLÜ OLARAK KULLANDIĞI MOTOSİKLETİYLE KAZA YAPAN VE YOLCUSU EZGİ NEHİR UÇARLI’NIN HAYATINI KAYBETTİĞİ OLAYDA SÜRÜCÜ TUTUKLANDI.

Eskişehir'de, alkollü bir şekilde kullandığı motosikletle meydana gelen kazada yolcusu Ezgi Nehir Uçarlı'nın hayatını kaybetmesine neden olan sürücü tutuklandı. Olay, dün gece saat 02.00 sularında Uluönder Mahallesi'nde meydana geldi. Gökhan D. (30) yönetimindeki 26 ZH 158 plakalı motosiklet, sollama yaparken arkadaşı Ruşen C. (30) tarafından kullanılan 35 VAJ 77 plakalı motosiklete çarptı. Kazada, 26 ZH 158 plakalı motosiklet yaklaşık 50 metre sürüklendi ve Ezgi Nehir Uçarlı (18), olay yerinde hayatını kaybetti.

Gökhan D., 1.65 promil alkollü olduğu belirlendi ve tedavisinin ardından ifadesi alındı. Sürücü, ifadesinde Ezgi Nehir Uçarlı ile tanıştıklarını ve onu eve bırakmak için kask ve koruyucu ekipmanları verdiğini ifade etti. Gökhan D., adliyeye sevk edildi ve nöbetçi sulh ceza hakimliğince "taksirle ölüme neden olmak" suçundan cezaevine gönderildi.

Eskişehir Şehir Hastanesi'ndeki sağlık kontrolünün ardından Gökhan D., gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı. Bu trajik olay, alkollü sürüşün tehlikelerini bir kez daha gözler önüne sermektedir.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER