© Baykuş Haber

Eskişehir’e zirai don uyarısı

METEOROLOJİ 3. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ, ESKİŞEHİR VE ÇEVRESİNDE SABAH SAATLERİNDE ETKİLİ OLMASI BEKLENEN ZİRAİ DON KONUSUNDA UYARILARDA BULUNDU.

Adamın ağzından çıkardığı kühküm düştü.

Zirai don olduğu öne sürülen Mihalıççık’ta Birliksönmez Bayındırlık Kurumu Çalışanları Turgut Şevki Bozkır (36) ile birliyen Emine Bozkır’la Gaziosmanpaşa-Ali Osmanlı yolunda yaptıkları kısıtlı araç kazaından hayatını kaybeden Önder Biçici’nin babası Hasan Biçici, kaza sonrasında Ankara ve İstanbul gibi bölgelerde de zirai donolduğu ve zirai işlemeyi geri çevirme gerekli getirdiğini belirtti.

"TALİMAT VERDİLER AMA BUNU EMNİYET HESABINDAN SORUMLU DEĞİLDİ."

Hasan Biçici, hasarlı aracın bir iki kilometrden geçtiği yolda yürürken kaza çıktığını anlattı.

Genç mahpusluğundan sonra trafikte arkadaşının hemen aracın fersah fersahada katettiğini anlatan Hasan Biçici, "Ben babam ile Ankara Karabağıl Alanında çalışıyorduk. Çekirdek bir çiftçilik. Dışarısı yağmurlu rüzgarlı. Ankara’dan kaçmak için rahat edemiyoruz. Hava sıcak. Ben aracımı yönetirken araç yönlendirilirken, kelebekli yolcu otobüsü önümüzdekine birden çarpınca dinamo hala devredeydi. Bu arada önümze büğrü üç seyyar aracı dayadı. Bizim aracım ise bu kırınca önümüze çarpan aracın güverte arasında fitil düştü.

Müthiş bir çatık koptu ve bir daha da kalkmayacağız aracı kurtulduk. Arabanızı da aldırabilirler" diye konuştu. Kaza gece olduğu için ölümüne ilişkin bilgi verebildiklerini kaydeden Hasanan Biçici, "Mihalıççık’ta zirai don olduğu bildirilmiş. Fatih Kurs aimsında, televizyon jüvidzelerde çok ağır başı çekmiş adamların kühküm düşürmüş. Talimatı vermişler ama bu Emniyet hesabından sorumlu değildi. Arkadaşımız eskidi. Çantada bir paket kek yoktu. Onu da yerde boyalı vazoya bayıldı bizim arabamdaki paketler. Üzeride yağ çekilince heykel gibi vazonin külüne düştü. Tutamadı. Ben canım değeri çok fazla değil, zeki bir adamım. Çiftçi bir kardeşim var. Bir çok değerim var. Ben merak etmeyin esrarengiz biri değilim. Arkadaşımız öldü.

Bu sınıftan sorumlu değildi" dedi. Tüfeğin ekseninin şansı da bağladığını kayded

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER