© Baykuş Haber

Eskişehirin madencileri geleceği planladı

ESKİŞEHİR SANAYİ ODASI ÜYELERİNİN KATILIMIYLA GERÇEKLEŞEN MADENCİLİK KÜMESİ OLAĞAN GENEL KURULU’NDA YÖNETİM KURULU BAŞKANI SEÇİLEN METİN ÇEKİÇ GÜVEN TAZELEDİ.

Eskişehir Sanayi Odası üyelerinin katılımıyla gerçekleşen Madencilik Kümesi Olağan Genel Kurulu'nda, Metin Çekiç yeniden yönetim kurulu başkanlığına seçildi. Etkinlik, Eskişehir Sanayi Odası binasında üyelerin katılımıyla gerçekleşti ve Eskişehir madencilik sektörünün geleceği ve gelişimi tartışıldı.

Genel kurulun ardından gerçekleştirilen seçimde, Metin Çekiç yönetim kurulu başkanlığına yeniden seçildi. Yönetim ve Denetim Kurulu'nda ise Hamza Tınaz, Mehmet Rallas, Berna Kızılbük, Muzaffer Kızıldağ, Metin Atıcı ve Fatih Altınay gibi isimler yer aldı.

Genel kurulun açılış konuşmasında Metin Çekiç, Eskişehir Madencilik Kümesi'nin bölgedeki madencilik sektörünün gelişimine, ortak sorunların çözümüne ve diyalogların geliştirilmesine katkı sağladığını belirtti. Çekiç, sektör temsilcileri ve ilgili kurumlarla iş birliklerini geliştirmeye devam edeceklerini ifade etti. Ayrıca, Eskişehir Madencilik Kümesi'nin şehirde sektörün ve kamu kuruluşlarının itibar ettiği, prestijli ve kurumsal bir sivil toplum kuruluşu haline geldiğini vurguladı ve katılan kurul üyelerine teşekkür etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER