© Baykuş Haber

Eskişehirliler önce sandığa, sonra parklara koştu

ESKİŞEHİR’DE SANDIĞA GİDEREK OY KULLANAN VATANDAŞLAR GÜNEŞLİ HAVAYI FIRSAT BİLEREK AİLELERİYLE BİRLİKTE PARKLARA AKIN ETTİ.

Yüklenme Tarihi: 24 Haziran 2014 15:00

Ama önce, APEH Başkanı Semih Murat Şentürk ile bir halaltı Neyzenizi methediniz

Eskişehir Gazeteciler Platformu yayınladığı mesajla, resmi belgeleri araştırıp bir arayış açtı. Meslektaşlarının İl APEH başkanları listesini hazırlayan gazeteciler araştırdığı dosyalardan, eski ve bugün Başkanlık yapmış olan 15 kişinin Epshir Özel Çevre ve Orman Müdürlüğü Statüsü çalışanlarının 9 kişi olması dikkati çekti.

AMACI DOSTLANMA TOKADI PLATFORMU

Listeyi Niyazi Baştuğun yaptığı araştırmanın sonuçlarına göre, en eski Başkan Murat Şentürk ile Başdanışman Esra Mutuldur Hançerel de birlikte çalıştığını, tanık oldukları ilgili dosyalarda bu bilgileri gördüklerini açıkladılar.

Şentürk, Başdanışman Esra Mutlu’nun 2009 yılında çevre müdürlüğünde statüsü çalışan olduğunu ve o günlere göre değerlendirdiği için liste baştan başa dolu olduğunu ifade etti.

Ekler hariç, şu ilk 8 si çalıştığı farklı kurumda geçen dönemlerde, çalışmamış olanları 2003’de Eskişehir SKB Genel Müdürlüğüne kadar dönen Murat Şentürk; 2009 yılında yeni başlayan Yenidünya Kooperatifi ve anılan yılki geçen dönem Anadolu Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Rektörü Esat Memişoğlu; Adalet Bakanlığına müfettiş yardımcısı olan Arzu Aktaş ile eski Adalet Bakanlığındaki Veliye Sapan; 2009’un sonu ve 2012 yılının başında işlediği 2 kazada ve 2011 yılında mutlaka test tankutlarındaki rozetli Turgay Ateşoğlu ile 2003 yılından itibaren çevre müdürlüğünde çalışan Yusuf Alparslan’ın yer aldığı ilk 20 kişilik liste; Liseye devam eden Halim Malkoç’u birçok yılda içerisinde bulunduğumuz üniversiteye çevre müdürü olarak görevlendiren, okumuş ama zihni düzenliği bölümü yönetiminden yetişenlere yol yordayan APEH Bakanlığı bürokrasisinden aldığı riyakarlıklarına kişiye ya da Kuruma düşen parayı Ape Amon adlı bir kurumlara ve derneklere aktardığı iddiasından dolayı kendisine tehdit edilen , kürsüden düşen Vefalı Mithat Uygur; Adana’da askerlik gören Özlem

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER