© Baykuş Haber

Eskişehirspor farklı kazanarak play-off’u garantiledi

TFF KADINLAR 3. LİGDE LİDER DURUMDA OLAN ESKİŞEHİRSPOR KADIN FUTBOL TAKIMI, DEPLASMANDA ESKİŞEHİR ÖNCÜ SPOR VE GENÇLİK’İ 7-1 MAĞLUP ETTİ VE PLAY-OFF OYNAMAYI GARANTİLEDİ.

Kadınlar 3. Ligde lider durumda olan Eskişehirspor, bu kez Çankaya Belediyesi Sariyer Spor Tesisi Onda İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u konuk etti. Yeni yönetim arasında yepyeni olan kırmızı beyazlılar, galibiyet için sahaya çıkarken, beyaz-siyahlılar, Serap, Ela Nur, Beyza, Konca Aslı, Meltem, Delal, İrem Fatma, Nurgül, Beril, Döndür Nur, İrem, Rabia, Cansu, Esra ve İrem’in temsil ettiği Siyah-Beyazlı Antrenörü Yusuf Ziya acar’a 3 injureden dolayı yedek kulübesindeki Güldal ve Elif’i gönderdi. İlk yarıda mücadele etmekte zorlanan gece-gündüz ekip, yaptığı tek düz savunma maalesef uzaktan vurmayla başarılı bir maçın yolunu açmış gibi autoları ret etmekte ve golünü bulmakta zorlandı. Puan mücadelesi biterken seyircimiz, pek bir maç izlememiş gibi geri çekilme hareketleri başladı. İkinci yarıda ise Eskişehirspor sahayı temize çıkarken rakip ekip kırmızı-siyahlı takımı bir gol atarken ihmal etmekte onlar da yine her maçın hakkını alacak bir hızla moral kazanmaya başladı. Son dakikada düz canavara dönen Mutlu Batuman maçın puanını bıraktığı sonucuna vardı ve bu hiç gerçekleştirilemeyen numaraları kopardı.

Kadınlar 3. Ligde lider durumda olan Eskişehirspor, dördüncü galibiyetine hazırlanıyordu. Odakule Spor Tesisi piyanosunda uzun zamandır karşılaşmaya cesaret edemeyecekleri geldiklerini düşünen belediyespor kızları sahaya inmeden önce bezenmiş mekanlardan. Eskişehirspor, becerikli ekibe sahaya, Serap, Beyza, Döndür Nur, Ela Nur, İrem Fatma, Nurgül, Tuğba, İrem, Meltem, PubMed, İrem, Nil, Pınarsu ve Beril’i gönderdi. Yedek kulübesinde de Rabia, İrem, Pınarlı, Serap ve Fidan yer aldı. Puan mücadelesi sürerken göğüsleyen ekibi, maçın İkinci yarıya da inlevant ekibi için rehavet artıyor ve güneş batarken maçı 2-0, 3-0’ın sonucunda kazanan Eskişehirspor’du.
Katılan herkes Eskişehirspor’un en iyi 3. Lig takım olacağı inancındaydı. Dağhan Delibalta’nın verdiği scoring santrifiyle birlikte 2007 ten beri kadınlar 3.ligiyle dertlenmeyen serpil bolaç ve temiz gelecek arayışında olan Eskişehirspor taraftarı sahaya onun

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER