© Baykuş Haber

ESOdan Seyitgaziye çıkartma

ESKİŞEHİR SANAYİ ODASI YÖNETİM KURULU SEYİTGAZİ İLÇESİNİ ZİYARET ETTİ.

Eskişehir Sanayi Odası (ESO) Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Kesikbaş ve yönetim kurulu üyeleri, Seyitgazi ilçesine yapmış oldukları ziyaret kapsamında ilçenin kalkınma ve proje çalışmalarını inceledi. Seyitgazi ilçesini gezip yerel kalkınma projelerini gözlemleyen ESO ekibi, bu ziyarette Başkan Kesikbaş ile Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Sinan Özeçoğlu ve Fatih Düş, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Güven Erdoğan, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Özdemirel, Emre Sarar, Hakan Korkmaz, Mehmet Rallas, Meclis Üyeleri Bülent Ayva, Serdar Uğur Yalçın, Evren Şahin, Mehmet Eren, ESO Üyesi Polat Sönmez, Selim Seler, ESO Genel Sekreteri Volkan Günaydın ve ESO Hukuk Danışmanı Çağlar Çarkacı ile bir araya geldi.

Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur Tepe, Seyitgazi Bardakçı Muhtarı Gazi Taşçı, Seyitgazi Cevizli Muhtarı Kerim Çavdar, Seyyid Battal Gazi Vakfı Başkanı Sırrı Kabadayı, ESO Üyeleri Lütfü Yüksel, ERC Kimya Yönetim Kurulu Başkanı Refik Sait Önür ve Solar Patlayıcı Eskişehir Müdürü Nihat Başyiğit ile görüşen ESO Heyeti, ziyaret sırasında Seyitgazi'nin üretim potansiyeli ve yerel kalkınma projeleri hakkında fikir alışverişinde bulundu.

ESO Başkanı Celalettin Kesikbaş, Eskişehir'in üretim kapasitesini artırmayı amaçlayan projeleri desteklediklerini belirtti. Ayrıca, kırsal alanlarda tarım dışı faaliyetlerin ekonomik çeşitliliği artırabileceğini ve ilçelerin tarım dışı gelirlerini artırabileceğini vurguladı. Kesikbaş, tarımsal üretimde yenilenebilir enerji kaynaklarının kullanımı ve tarımsal atıkların ekonomik değere dönüştürülmesi gibi konuların yerel kalkınmaya olumlu katkı sağlayabileceğini ifade ederek, ESO olarak bu tür projeleri desteklemeye ve iş birliği yapmaya hazır olduklarını belirtti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER