© Baykuş Haber

ESOGÜ Tıp Fakültesi 2023 mezunlarını verdi

ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ (ESOGÜ) TIP FAKÜLTESİ 45. DÖNEM MEZUNLARI, ESOGÜ STADYUMU’NDA DÜZENLENEN TÖRENLE DİPLOMALARINI ALDI.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi'nin 45. Dönem mezunları, ESOGÜ Stadyumu'nda düzenlenen görkemli bir törenle diplomalarını aldı. Mezunlar adına konuşan dönem birincisi Dr. Eda Yamak, uzun süren eğitimlerinin sonunda doktor olma hayalinin gerçekleştiği bu özel günü coşkuyla karşıladıklarını ifade etti. Yamak, ESOGÜ gibi köklü bir üniversitede eğitim almanın kendilerine büyük fırsatlar sunduğunu belirterek hocalarına teşekkür etti.

ESOGÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Atilla Özcan Özdemir, mezunların doktor olma yolculuğunun bu noktada önemli bir dönüm noktasına geldiğini vurguladı. Özdemir, mezun ailelerine de teşekkür ederek, öğrencilerin yetişmesinde anne-babaların büyük emeği olduğunu belirtti. Mezunlara hekimlik andını içirdi ve sağlık sektöründeki sorumlulukları hatırlattı.

ESOGÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Kürşat Bora Çarman, Cumhuriyet'in 100. yılında mezun olan genç hekimleri uğurladıklarını ifade etti. Hekimlik mesleğinin sadece bilgiyle değil ahlakla da yoğrulduğunu vurgulayan Çarman, mezun ailelerine teşekkür etti.

Törende mezunlara diplomaları verilirken, başarılı öğrencilere plaketler takdim edildi. Geleneksel Onur Holü Töreni ise mezunların başarılarıyla taçlandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER