© Baykuş Haber

ETO Akademi cilt bakımı ve güzellik semineri düzenledi

EDREMİT İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ KONFERANS SALONUNDA ETO AKADEMİ’NİN DÜZENLEDİĞİ “CİLT BAKIMI VE GÜZELLİK SEMİNERİ” BALIKESİR ESTETİSYEN GÜZELLİK UZMANI MASÖR VE MASÖZLER DERNEĞİ BAŞKANI VE EĞİTMEN BİNGÜL ÖGEL KAYABEY VE EĞİTMEN-KALICI MAKYAJ UZMANI NURSEL HÜNER YÖNETİMDE GERÇEKLEŞTİ.

Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonu'nda düzenlenen ETO Akademi tarafından organize edilen "Cilt Bakımı ve Güzellik Semineri" renkli bir etkinlikle gerçekleşti. Balıkesir Estetisyen Güzellik Uzmanı Masör ve Masözler Derneği Başkanı ve Eğitmen Bingül Ögel Kayabey ile Eğitmen-Kalıcı Makyaj Uzmanı Nursel Hüner'in yönetimindeki seminere, Edremit Ticaret Odası (ETO) Meclis Katip Üyesi Özlem Arslan Cebeci, bölgedeki güzellik uzmanları, eğitmenler ve öğrenciler katıldı.

Seminere gösterilen yoğun ilgiyle, Yasal Mevzuat, Güzellik Salonlarındaki Sektörel Yenilikler, Yapılabilecek İşlemler ve Yapılan Hatalar gibi önemli konu başlıkları ele alındı. Bingül Ögel Kayabey, G5, Lazer Epilasyon, Kavitasyon ve Cilt Bakımı konularında yanlış ve doğru uygulamalar hakkında bilgi verirken, Nursel Hüner ise kalıcı makyaj ile ilgili dikkat edilmesi gereken hususları katılımcılara aktardı.

ETO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin ve ETO Meclis Başkanı Bayram Kayahan, seminere katılan güzellik uzmanlarına, öğrencilere ve eğitmenlere teşekkür ederek, ETO Akademi'nin talepler doğrultusunda eğitimler ve seminerler düzenlemeye devam edeceğini vurguladılar. Ayrıca, iş dünyasındaki kadınların her zaman destekçisi olduklarını belirttiler.

Seminer sonunda ETO Yönetim Kurulu, ETO Meclis Başkanı Bayram Kayahan tarafından eğitmenlere Edremit'e özgü zeytinyağı hediye edilirken, seminerin gerçekleşmesine katkı sağlayan Meclis Katip Üyesi Özlem Arslan Cebeci'ye de çiçek takdim edildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER