© Baykuş Haber

Evde önce yangın çıkardı, sonra balkondan atlayıp intihar etmek istedi

OLAY, DÜN AKŞAM SAATLERİNDE İSTANBUL YEŞİLKENT MAHALLESİ'NDE LÜKS BİR SİTEDE MEYDANA GELDİ

İstanbul'un Yeşilkent Mahallesi'nde, dairesinde doğalgazı açarak kendini yakmaya teşebbüs eden bir kişi, balkondan atlayarak kaçmaya çalıştı. Ancak bu sırada site sakinleri tarafından yakalandı ve darp edildi. Olayın anları ise cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Olay, lüks bir sitede dün akşam saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre kimliği belirsiz bir kişi, intihar girişiminde bulunmak için kaldığı dairenin doğalgazını açarak yangın çıkardı. Hızla büyüyen yangın sonucu evden yoğun dumanlar yükseldi. Panikle hareket eden şahıs, kendi dairesinin balkonundan alt kattaki dairenin balkonuna atlamaya karar verdi. Daha sonra da yere atlayarak kurtulmaya çalıştı.

Ancak atladıktan sonra site sakinleri tarafından yakalanan şahıs, öfkeyle darp edildi. Olayın ihbarı üzerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yangın itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alınırken, şahıs ise polis tarafından gözaltına alındı. Şahsın daha önce de benzer olaylara karıştığı belirtildi. Bu olayın anları, olay yerinde bulunan bir cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER