© Baykuş Haber

Evi ateşe veren kadın ve 3 yaşındaki kızı yaralandı

Oğuzhan EKE/BOLU,(DHA)- BOLU’da, eşi ve kayınvalidesiyle tartışıp, sinir krizi geçiren K.Ş.(24) isimli kadın, kendisi ve kızı B.E.Ş.’nin (3) içinde bulunduğu evi benzin döküp ateşe verdi. Çevredekiler tarafından alevlerin arasından kurtarılan anne ile kızı, hafif yaralı şekilde hastaneye kaldırıldı. Yangın, itfaiye tarafından söndürüldü.

Yangın, Köroğlu Mahallesi Karga Tepesi Sokak'ta bulunan iki katlı bir evin üst katında bugün saat 13.30 sularında meydana geldi. İddialara göre, ev sahibi K.Ş., evde eşi A.Ş. ve kayınvalidesiyle bir tartışma yaşadı. Bu tartışmanın ardından sinir krizi geçiren K.Ş., evde kızı B.E.Ş. ile baş başa kaldığında evin içine benzin döktü ve yangın çıkardı. Alevler hızla evin her tarafını sardı. Çevredekiler, evden yükselen alevleri fark ederek hemen kadın ve kızlarını kurtarmaya çalıştı ve onları İzzet Baysal Devlet Hastanesi'ne götürdü. Anne ve kızları hastanede tedavi altına alındı.

Olayın ardından ihbar üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sayesinde yangın kontrol altına alındı ve söndürüldü. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı. Yangın, aile içi bir anlaşmazlığın trajik sonucu gibi görünüyor ve yetkililer olayın ayrıntılarını incelemeye devam ediyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER