© Baykuş Haber

Evi terk eden eşinin dedesi ve kuzenini otomobille ezerek öldürdü

Alper ŞAŞMAZ- Enes GEYİK/ANKARA, (DHA)- ANKARA’da İbrahim Çam (30), şiddet gördüğünü iddia ederek 2 çocuğuyla evi terk eden eşi Çağla Çam’a (27) sığındığı baba evinin önünde tepki gösterince tartışma çıktı. İbrahim Çam, dışarıya çıkan aile fertlerinin üzerine otomobilini sürdü; eşinin dedesi Feyzi Torun (69) ile kuzeni Mahi Aydos (59) hayatını kaybetti. Evin önündeki tartışma ve İbrahim Çam’ın, aracıyla Torun ve Aydos’u ezmesi güvenlik kamerasına yansıdı.

Ankara'da yaşanan olayda, İbrahim Çam (30) adlı kişi, şiddet gördüğünü iddia ederek eşi Çağla Çam'ı (27) baba evine sığınmaya zorladı. Ardından, yaşanan bir tartışma sonucunda İbrahim Çam, aracını kullanarak eşinin ailesine saldırdı. Bu saldırı sonucunda eşinin dedesi Feyzi Torun (69) ve kuzeni Mahi Aydos (59) hayatını kaybetti. Olayın evin önünde yaşananları gösteren güvenlik kamerası görüntüleri de ortaya çıktı.

Çağla Çam'ın babası Yaşar Torun, İbrahim Çam'ın kızına sürekli şiddet uyguladığını ve daha önce Kadın Destek Uygulaması'ndan (KADES) yardım isteyerek eşi için uzaklaştırma kararı aldırdığını belirtti. Olayın ardından İbrahim Çam'ın eşini arayarak dedesinin ölüp ölmediğini sorduğunu ifade etti.

Olaya tanıklık eden akrabalar, İbrahim Çam'ın sürekli eşiyle tartıştığını ve tehditlerde bulunduğunu dile getirdi. Çağla Çam'ın şikayetçi olduğu KADES uygulamasının da devreye girdiğini ancak yetkililerin gereken önlemi almadığını ifade etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER