© Baykuş Haber

Evin elektriğini kesip kapıyı açtıran eşi tarafından 24 yerinden bıçaklandığı anları gözyaşları içinde anlattı

ANTALYA'DA BOŞANMA AŞAMASINDAKİ EŞİ TARAFINDAN 24 YERİNDEN BIÇAKLANARAK ÖLÜMDEN DÖNEN KADIN, YAŞADIĞI DEHŞET DAKİKALARINI GÖZYAŞLARI İÇERİSİNDE ANLATTI.

Antalya'da boşanma aşamasındaki eşi tarafından şiddet gören ve ölümden dönen bir kadın, yaşadığı korkunç anları gözyaşları içinde anlattı. Kadın, “Vücudumda dikiş olmayan yer yok” diyerek, 20-25 dakika boyunca eşi tarafından bıçaklandığını ve neredeyse öleceğini söyledi. Bu korkunç olayın yaşandığı günün detaylarına dair ise şu bilgiler yer alıyor:

Olay, 25 Haziran Pazar günü Serik ilçesine bağlı Kökez Mahallesi'nde gerçekleşti. İddiaya göre, Muammer Özen, eşi Serpil Özen ile yaşadığı sorunlar nedeniyle uzaklaştırma cezası aldığı eve gelerek elektrik ve suyu kesti. Daha sonra eşini zorla içeriye kapatıp saldırdı. Bu sırada oğlu eve gelerek annesinin kanlar içinde olduğunu gördü ve yardım istedi. Muammer Özen olay yerinden ayrıldıktan sonra polis tarafından yakalandı ve tutuklandı.

Serpil Özen, yoğun bakıma alındı ve 24 yerinden aldığı bıçak darbeleri nedeniyle ağır yaralı olarak tedavi ediliyor. Kadın, yaşadığı dehşet anlarını gözyaşları içinde anlatarak, eşinin boşanmak istemediği için saldırdığını belirtti.

Özen, “23 yerimde bıçak darbesi var. Karın boşluklarımda çok var. Midem, akciğerim ve dalağımda hasar olduğunu biliyorum. Vücudumun dikiş atılmayan bir parça yeri kalmadı. Düne kadar yoğun bakımdaydım” dedi. Son olarak bıçaklandığında öleceğini düşündüğünü de sözlerine ekledi ve bu tür şiddet olaylarının son bulmasını ve saldırganın en ağır cezayı almasını istedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER