© Baykuş Haber

Evinin önünde uyuşturucu satanları uyardı, dehşeti yaşadı

DİYARBAKIR’IN BAĞLAR İLÇESİNDE EVİ VE DÜKKANININ ÖNÜNDE BİR GRUP VATANDAŞIN ESRAR SATTIĞINI GÖRÜP UYARAN 63 YAŞINDAKİ ZEKİ G. DURUMU EMNİYET GÜÇLERİNE BİLDİRMESİYLE UYUŞTURUCU MADDESİ SATICILARININ HEDEFİ OLDU.

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesindeki evinin önünde uyuşturucu satışı yapanları uyaran bir kişi, korkunç bir olayın içine sürüklendi. İddiaya göre, oğlu ve kardeşi uyuşturucu satıcılarının hedefi haline gelirken, aynı zamanda evi de saldırıya uğradı.

Olay, Kaynartepe Mahallesi 201'inci sokağında meydana geldi. Zeki G. (63), evini Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerin ardından taşıdıktan sonra, evinin yakınlarında uyuşturucu satan bir grup genci görünce, onları uyardı ve "Burada satmayın" dedi. Zeki G., bir süre sonra durumu polise bildirdi. Ancak oğlu ve kardeşi, uyuşturucu satıcılarının hedefi haline geldi ve evleri saldırıya uğradı.

Olayın ardından çok sayıda polis ekibi bölgeye sevk edildi. Zeki G. yaşananları anlatırken, can güvenliklerinin olmadığını, hem maddi hem de manevi olarak zor durumda olduklarını dile getirdi. Ayrıca olayların içinde, oğlu ve kardeşinin uyuşturucu satıcıları tarafından silahla yaralandığını iddia etti.

Zeki G., "3 ay önce yaşanan depremden sonra Bağlar ilçesinde 201'inci sokakta bulunan eve taşındık. Evimizin önünde uyuşturucu satan bir grup bulduk ve onları uyardık, evimizin çevresinden uzak durmalarını istedik. Ama bu uyarılar yetersiz kaldı. Tam aksine, bize küfürler edip tehdit etmeye başladılar. Ama ben bu mahalleden ayrılmayacağım. Ya cenazem bu mahalleden kalkar ya da buradan ayrılmam. Bu uyuşturucu satıcıları beni perişan etti, hem maddi hem manevi olarak. Şu an sokakta yatıyorum. Adamlar gelip bize saldırıp kaçıyorlar. Buradaki tek suçumuz, esrar satışlarını engellemeye çalışmaktır. Olaylar sırasında oğlum, kardeşim yaralandı, dükkânım ve evim silahlarla tarandı. Şu an can güvenliğimiz yok." şeklinde konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER