© Baykuş Haber

Evladı dağa kaçırılan anne Sancar, bir bayrama daha gözü yaşlı girdi

EVLADI TERÖR ÖRGÜTÜ PKK TARAFINDAN ELLERİ BAĞLANARAK KAÇIRILAN VANLI ANNE NAZLI SANCAR, BİR BAYRAMA DAHA GÖZÜ YAŞLI GİRDİ.

Vanlı anne Nazlı Sancar, terör örgütü PKK tarafından kızı Şeyma'nın kaçırılmasının ardından başladığı mücadeleyi sürdürüyor. Şeyma'nın yanı sıra diğer kaçırılan çocuklar için de mücadele eden Sancar, bu Kurban Bayramı'nı kızından uzak geçiriyor. Gözleri yaşlı bir şekilde kızının fotoğrafına sarılan Nazlı Sancar, kızının bir an önce teslim olmasını diliyor.

Kızının eli kolunun bağlanarak kaçırıldığını ifade eden Sancar, HDP ve PKK'ya karşı mücadelesini sürdüreceğini belirtiyor. "Kızım Şeyma olduğu zaman, bayramlarımız çok neşeli geçiyordu" diyen Sancar, çocuklarının dağlarda annesiz büyütüldüğünü ve evlatlarının olmadan bayramları nasıl geçireceklerini dile getiriyor.

Sancar, kızı Şeyma'nın yanı sıra diğer ailelerin de çocuklarının geri dönmesini istiyor ve HDP'yi sevmediklerini ifade ediyor. Anne olarak haklı mücadelesinden vazgeçmeyeceğini söylüyor ve kızına seslenerek onu devlet güçlerine teslim olmaya çağırıyor. Aynı zamanda kendisinin mide kanseri olduğunu ve kızının dönmesini istediğini dile getiriyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER