© Baykuş Haber

Evladına kavuşan Ayşegül Biçer: “Sezgin Tanrıkulunun partisinden derhal ihraç edilip siyasetten men edilmesi gerekiyor”

DİYARBAKIR ANNELERİNDEN EVLADINA KAVUŞAN AYŞEGÜL BİÇER, “KOLLUK KUVVETLERİMİZ AKŞAMA KADAR EVLATLARIMIZA KAVUŞMAMIZ İÇİN MÜCADELE EDİYOR. ONLARA YAPILAN HAKARET VE HAKSIZLIĞIN HİÇBİRİNİ KABUL ETMİYORUZ. SEZGİN TANRIKULU’NUN DERHAL İHRAÇ EDİLİP, SİYASETTEN MEN EDİLMESİ GEREKİYOR” DEDİ.

Diyarbakır annelerinden Ayşegül Biçer, evladına kavuştuğu bir dönemde CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu'nun Türk Silahlı Kuvvetlerine yönelik iftira atmış olmasına tepki gösterdi. Biçer, Tanrıkulu'nun askerlere ve polislere hakaret etmesini kınayarak, şunları söyledi: "Sen benim devletime, askerime ve polisime laf atamazsın. Çünkü sizin yaptıklarınız bugün PKK'nın varoluş sebeplerinden biridir. Bu partiniz olan CHP'dir. Bunu hepimiz çok iyi biliyoruz. Sezgin Tanrıkulu çıkıp askerime polisime suç atamaz. Benim askerim, polisim Türkiye'nin bekası için mücadele ediyor. Kolluk kuvvetlerimiz akşama kadar evlatlarımıza kavuşmamız için mücadele ediyor. Onlara yapılan hakaret ve haksızlığın hiçbirini kabul etmiyoruz. Sezgin Tanrıkulu'nun derhal ihraç edilip, siyasetten men edilmesi gerekiyor."

Biçer ayrıca, CHP'li vekillerin Diyarbakır annelerinin çabalarına destek vermediğini ve Tanrıkulu'nun annelerin kapısına gitmediğini vurgulayarak, Tanrıkulu'nu sert bir dille kınadı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER