© Baykuş Haber

Evlat dehşeti: Babasını tüfekle öldürdü, babaannesini darp etti, evi ateşe verdi

BABASINI TÜFEKLE ÖLDÜRDÜ, BABAANNESİNİ TÜFEKLE DARP ETTİ

Samsun'un Alaçam ilçesinde trajik bir olay meydana geldi. Bir genç, babasını tüfekle öldürdü, babaannesini ise tüfeğin kabzasıyla yaraladıktan sonra evi ateşe verip araç gasp ederek kaçtı.

Olay, Gökçeboğaz Mahallesi'nde gerçekleşti. 23 yaşındaki Doğukan A., babası Yaşar A.'nın yaşadığı evine gitti. Evde bulunan babaannesine şiddet uyguladı ve başına tüfekle vurarak darp etti. Ardından babası Yaşar A.'ya tüfekle ateş etti ve babasını öldürdü. Daha sonra evin ikinci katını yakarak bir aracı gasp edip olay yerinden kaçtı.

Olay yerine gelen jandarma ve itfaiye ekipleri yangına müdahale edip kontrol altına aldı. Babaanne Safinaz Doğan ise başına aldığı darbenin etkisiyle yaralanarak Bafra Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Gasp ettiği araçla kaçmaya başlayan Doğukan A., Yakakent ilçesi girişinde polis tarafından durdurulmaya çalışıldı. Ancak polis ekiplerinin 'dur' ihtarı yerine getirilmedi. Bu sırada yapılan kovalamacada polis, kaçan aracın tekerine ateş ederek durdurmayı başardı. Doğukan A. daha sonra Alaçam İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerine teslim edildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER