© Baykuş Haber

Evlilik hazırlığı yapanlar KUMSMALL AVMdeki bu festivali kaçırmasın

YILIN EN BÜYÜK EVLİLİK FESTİVALİ, AVRUPA’NIN EN BÜYÜK KARMA AVM’Sİ OLAN KUMSMAL ALIŞVERİŞ MERKEZİ’NDE YAPILACAK. FESTİVAL, 15 HAZİRAN PERŞEMBE GÜNÜ BAŞLAYACAK VE 4 GÜN SÜRECEK.

Avrupa'nın en büyük karma alışveriş merkezi olan KUMSMAL, yılın en büyük Evlilik Festivali'ne ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Mobilya ve moda alanlarında önemli bir merkez olan KUMSMALL AVM, etkinliklerine bir yenisini ekliyor. Düğün sezonunun başlamasıyla birlikte evlenmeyi planlayanların buluşma noktası haline gelecek olan festival, KUMSMALL AVM'de yarın itibarıyla başlayacak. Yılın en büyük Evlilik Festivali, 15 Haziran Perşembe günü başlayacak ve 18 Haziran Pazar gününe kadar ziyaretçilerine kapılarını açacak.

Festival, gelinliklerden damatlık seçeneklerine, mobilyalardan ev dekorasyonuna, davetiye çeşitlerinden nikah şekeri seçeneklerine ve kuyumculardan ev tekstiline kadar, düğün organizasyonları için gerekli olan her tür ürün ve hizmeti bir araya getirecek. Bu özel etkinlik sayesinde düğün planları yapanlar, ihtiyaçlarına uygun ürünleri ve fikirleri bulmak için KUMSMALL AVM'yi ziyaret edebilecekler.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER