© Baykuş Haber

EYODERde Onur Ünlü yeniden başkan seçildi

EYODER’DE ONUR ÜNLÜ YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ

Enerji Verimliliği ve Yönetimi Derneği (EYODER), 13. Olağan Genel Kurulu'nda mevcut Yönetim Kurulu Başkanı Onur Ünlü'nün bir kez daha başkanlığa seçilmesiyle sonuçlandı. EYODER, enerji verimliliği sektörünün sağlıklı bir şekilde gelişmesine katkıda bulunmayı amaçlayan bir dernek olarak faaliyetlerini sürdürüyor.

Derneğin 13. Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda, EYODER Yönetim Kurulu, Denetim Kurulu ve Onur Kurulu üyelerinin seçimi yapıldı. Yeni yönetim kurulu, başkanlık görevine mevcut başkan Onur Ünlü'yü bir kez daha seçti. Başkan yardımcılığı görevini ise bir önceki dönemde olduğu gibi Dr. Kubilay Kavak ve Prof. Dr. Sermin Onaygil üstlendi. Geçmiş dönemin yönetim kurulu üyelerinden Yasemin Somuncu ise yeni dönemde Genel Sekreter olarak görevine devam edecek.

Başkan Onur Ünlü, yeni dönemin hedeflerini açıklarken, kurumsallaşma çalışmalarına öncelik vereceklerini ve üye ağını genişletirken profesyonel kadrolarla çalışacaklarını belirtti. Ayrıca, sektör temsilcilerini iş dünyası, sivil toplum kuruluşları ve akademisyenlerle bir araya getirmeye devam edeceklerini ifade etti. Ünlü, ayrıca yeni dönemde uluslararası sertifikalı eğitim programları düzenleme hedeflerinin olduğunu vurguladı. Bu eğitimlerin yurt dışında verildiğini ancak artık sektör temsilcilerinin bu eğitimleri Türkiye'de alabileceklerini belirterek, bu sayede üyelerin kapasitelerinin gelişmesine ve uluslararası pazarlara daha fazla açılmasına katkı sağlanacağını dile getirdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER