© Baykuş Haber

Eyüpsultanda matematik evi 2 yılda 30 bin öğrenciyi ağırladı

EYÜPSULTAN BELEDİYE BAŞKANI DENİZ KÖKEN TARAFINDAN HAYATA GEÇİRİLEN VE İSTANBUL’DA BİR İLK OLMA ÖZELLİĞİ TAŞIYAN MATEMATİK EVİ’NE ÖĞRENCİLERİN İLGİSİ HER GEÇEN GÜN DAHA DA ARTIYOR.

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken tarafından başlatılan Matematik Evi projesi, özellikle öğrenciler arasında büyük ilgi görüyor. İstanbul'da bir ilk olan bu projenin, matematiği öğrenmeyi eğlenceli ve ilginç bir deneyime dönüştürdüğü gözleniyor. Matematik Evi, matematiği yaşayarak ve deneyimleyerek öğrenme fırsatı sunuyor ve bu nedenle öğrenciler arasında büyük beğeni topluyor.

Özellikle Eyüpsultan'dan değil, Türkiye'nin dört bir yanından gelen ziyaretçileri ağırlayan Matematik Evi, matematiğin hayatımızdaki rolünü ve önemini vurgulayan etkinlikler düzenliyor. Bugüne kadar 600 okuldan ve 30 bin öğrenciden ziyaretçi ağırlayan bu proje, her gelen ziyaretçinin matematiğe daha farklı bir perspektiften bakmasına yardımcı oluyor. Öğrenciler, Matematik Evi'nde gerçekleştirilen atölye çalışmalarının ardından matematik konusundaki ilgilerini daha da artırarak ayrılıyorlar.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER