© Baykuş Haber

Eyüpsultanda silahlı çatışmada mermiler evlere isabet etti

EYÜPSULTAN'DA SİLAHLI ÇATIŞMADA MERMİLER EVLERE İSABET ETTİ

Eyüpsultan'da kimliği belirsiz iki kişi arasında meydana gelen silahlı çatışma sonucunda, mermiler çevrede bulunan iki eve, bir otomobile ve bir iş yerine isabet etti. Olay, Değirmenciler Mahallesi Sofular Bostanı Sokak'ta geç saatlerde yaşandı. İddiaya göre kimliği belirsiz iki şüpheli, sokakta karşı karşıya gelerek birbirlerine ateş açtı.

Sokakta devam eden çatışma sonrasında iki kişi olay yerinden hızla uzaklaşıp kayıplara karıştı. Mermiler, çatışma sırasında sokakta bulunan iki evin pencerelerine, bir iş yerine ve bir otomobile isabet etti. İhbar üzerine polis ve olay yeri inceleme ekipleri olay yerine sevk edildi.

Olay yerine gelen ekipler, kaçan şüphelilerin yakalanması için sokakta çalışmalarına başladılar. Neyse ki olay sırasında ölen ya da yaralanan olmazken, çevreye maddi hasar verildi.

Otomobiline mermiler isabet eden Ozan Yılmaz, "Sanırım 3 mermi girişi var. 2 çocuğum arkada, eşim ise önde oturuyordu. Olaydan 10 dakika kadar önce inmiştik." dedi. Evinin penceresine mermi isabet eden Aygül Ateyeva da, "Bir anda oldu. Çatışmalar oldu. Sonra eşim geldi buradan camdan baktı. 4 saniye bile olmadı, evin içine gelene kadar, kurşun evin içine girdi. Sonra hiç kimse yoktu. Allah korudu yani, verilmiş sadakamız varmış. Çok korktuk." şeklinde konuştu. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER