© Baykuş Haber

Eyüpsultanda su borusu patladı, cadde göle döndü

EYÜPSULTAN'DA SU BORUSU PATLADI, CADDE ADETA GÖLE DÖNDÜ

Eyüpsultan'da bir cadde üzerindeki isale hattı borusunun bilinmeyen bir nedenle patlaması sonucu tazyikli su yüksek bir mesafeye sıçradı ve olay anı cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Olay, Eyüpsultan Atatürk Caddesi'nde saat 17.00 sıralarında gerçekleşti. İSKİ'ye ait isale hattı borusu, aniden patladı ve caddenin altında bulunan lüks bir araç olan 34 GTV 47 plakalı araca maddi zarar verdi. Patlama sonucu su yüksek bir mesafeye sıçradı, cadde adeta bir göle dönüştü ve şelaleyi anımsatan manzaralar oluştu. Bu sırada caddede bekleyen diğer araçlar da suya maruz kaldı.

Patlama sonrası olay yerine gelen İSKİ görevlileri çalışmaya başladı ve trafik tek şeritten ilerlemeye devam etti. Sürücüler ise cep telefonlarıyla olayın görüntülerini kaydettiler.

Olayın tanıklarından Faruk Seyit Hanoğlu, "Kırmızı ışıkta duruyordum. Alttan bir sesler geldi. Sonra arabanın ön tarafı sallanmaya başladı. Sonra suyu falan fışkırttı. Arabanın ön tarafı havaya kalktı. Geri vitese takıp kaçabildiğim kadar kaçtım ama araç ciddi bir zarar gördü. Suyun etkisiyle Eyüp Belediyesi garajındaki araçlara taşlar fırlatıldı. Bizim aracın önüne de taşlar geldi. Allah'a şükür ki kimse yaralanmadı. Bu tür olaylar ne yazık ki yaşanabilecek durumlar" dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER