© Baykuş Haber

Eyyübiye parklarla güzelleşiyor

EYYÜBİYE PARKLARLA GÜZELLEŞİYOR

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, deprem ve sel felaketleri sonrasında tahrip olan parklar ve yeşil alanların onarım çalışmalarını inceleyerek, parklarda vakit geçiren vatandaşlarla bir araya geldi. Türkiye'yi derinden etkileyen 6 Şubat depremi ve 15 Mart sel felaketi sonucunda zarar gören Eyyübiye ilçesindeki park ve yeşil alanların onarımları büyük ölçüde tamamlanmış durumda.

Eyyübiye Belediyesi, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü'nün işbirliğiyle yürüttüğü çalışmalar sonucunda, kullanılamaz hale gelen 24 parkta peyzaj düzenlemeleri tamamlandı. Ayrıca, tüm parklardaki yeşillendirme, ağaçlandırma, sulama ve aydınlatma sistemleri de yeniden onarıldı. Belediye Başkanı Mehmet Kuş, parklardaki çalışmaları yerinde inceledi.

Başkan Kuş, vatandaşların talepleri doğrultusunda park ve bahçe düzenlemelerine devam edeceklerini vurguladı. Vatandaşlar da Belediye Başkanı Mehmet Kuş'a ve ekibine teşekkür ederek, çocukların parklara zarar vermemesi için ailelere çağrıda bulundular. Eyyübiye Belediyesi'nin park ve bahçelerdeki yoğun çalışmaları takdirle karşılandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER