© Baykuş Haber

Eyyübiyede doğalgaz çalışmaları devam ediyor

EYYÜBİYE’DE DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş'un seçim öncesinde verdiği doğalgaz sözleri, şimdiye kadar birçok büyük mahallede gerçeğe dönüştü. Şimdi ise bu çalışmalar Direkli Mahallesi'nde devam ediyor. Doğalgaz şebeke çalışmaları tamamlanan mahallelerde ise yol yenileme çalışmaları büyük bir hızla sürdürülüyor.

Geçen yıl ilçenin güneyinde yer alan Hayatı Harrani, Ruha, Süleymanşah, Asya, Eyüpkent ve Eyüpnebi Mahalleleri'ne doğalgaz hizmeti sunuldu. Bu yıl ise ilçenin kuzeyinde yer alan Akabe, Akşemsettin, Direkli ve 15 Temmuz Mahalleleri'ne doğalgaz hizmeti ulaştırılması için çalışmalar devam ediyor. Mahalle sakinleri, bu hizmetten dolayı Belediye Başkanı Mehmet Kuş ve emeği geçenlere teşekkür ediyorlar.

Direkli Mahallesi'nde doğalgaz şebeke çalışmaları sürdürülüyor ve kazı nedeniyle bozulan yolların onarılması için de çalışmalar devam ediyor. Mahalle Muhtarı Mehmet Kestop, doğalgaz hizmetinin mahalle sakinleri için büyük bir memnuniyet kaynağı olduğunu belirtti. Ayrıca, bazı vatandaşların kazı çalışmaları nedeniyle şikayetlerde bulunduğunu ancak genel anlamda olumlu tepkilerin hakim olduğunu ifade etti. Doğalgazın, kömürün dumanından ve isinden kurtulmayı sağlayacak temiz bir enerji kaynağı olduğunu vurguladı.

AKSA Doğalgaz, Şanlıurfa'daki yatırımlarının büyük bir kısmını Eyyübiye ilçesine yönlendiriyor. Yeterli abonelik başvurusu olan sokaklara öncelik veriyor ve buna bağlı olarak hizmetlerini sürdürüyor. 2022 yılından itibaren Eyyübiye'ye yapılan yatırımların yaklaşık yüzde 75'ini gerçekleştiren AKSA Doğalgaz, bölgedeki hizmetlerini sürdürüyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER